Vuurtafels

logo smederij hol

 OPENINGSAABIEDING EASYFIRES-min

 

vanaf nu verkrijgbaar!

Uw tuin nieuw of opnieuw aangelegd? En u bent nog op zoek naar een Sfeermaker? Dan hebben wij voor u het product wat u zoekt!

Een vuurtafel is niet alleen een aanwinst voor uw tuin maar ook ideale sfeermaker die ook nog eens warmte geeft. Een vuurtafel is bijvoorbeeld ook nog eens een ideale terrasverwarmer. Welke vuurtafel past bij uw wensen?

 

Bekijk dan hier de brochure van de vuurtafels.

 

Bekijk hier de prijslijst van de vuurtafels

 

Wij leveren complete vuurtafels van Easyfires, in allerlei modellen en kleuren. Staat uw gewenste model niet in de brochure, dan kunnen wij de tafel maken zoals u dat wilt! Zo blijft het een uniek product, waarvan er maar een is! Een vuurtafel  is een aanwinst voor uw tuin en een lust voor het oog!

 

Wilt u zelf aan de slag? Wij leveren ook losse onderdelen

 

Nieuwsgierig geworden? of wilt u meer weten? mail dan naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

BESTELLEN? dat kan natuurlijk ook klik hier en u wordt automatisch doorgelinkt naar onze vuurwerk webshop waar u automatisch op de juiste pagina komt, waar u de vuurwerk tafels of onderdelen hiervan kunt bestellen. De bestelling wordt dan binnen 3 dagen bij u thuisbezorgd.