Poortaandrijvingen

Een geautomatiseerde poort is een luxe, die steeds vaker toegepast wordt op toegangspoorten. Automatische toegangspoorten geven meer gemak en veiligheid, voor zowel bedrijven als ook particulier gebruik. Niet meer op uw knieën voor de poort, maar in weer en wind vanuit uw auto d.m.v. de afstandbediening via mobiele telefoon of handzender. Codeklavier, cardreaders en vingerscanners behoren allemaal tot de mogelijkheden van vandaag. 

De aandrijvingen hebben allen obstakeldetectie en voldoen aan de laatste Europese wet- en regelgeving. Met obstakeldetectie bedoelen we dat wanneer er iets of iemand tussen de poort zou komen de poort niet zal sluiten maar weer opengaan.

Draaipoortaandrijvingen.

Onze draaipoortaandrijvingen behoren tot de top van de markt en zijn het meest innovatief. Onze producten bieden oplossingen voor alle draai/vleugel poorten.

Grondaandrijving

kan worden toegepast voor draai/vleugel poorten met een vleugel lengte tot 5 meter en gewichten tot 900kg. De automatisering kan ervoor zorgen dat na het binnen en of buiten rijden de poort onmiddelijk sluit zodat de poort nooit open staat. 

Armaandrijvingen.

Zijn er in diverse uitvoeringen, zelfs voor de draai/vleugel poorten tot 7 meter en worden op de poort gemonteerd. De poortaandrijving kan bijvoorbeeld worden gecombineerd met beveiligingsystemen met bediening op afstand zodat, er een optimale veiligheidssituatie kan worden gecreerd.

Schuifpoortaandrijvingen.

Onze schuifpoortaandrijvingen bieden oplossingen voor rail poorten en vrijdragende poortsystemen met gewichten tot 3500kg.                                                                                                                                  hekwerkauto motorpoortautomatisering